O nas

O KOLESARSKEM SERVISU VIDIC

Začetki delovanja Kolesarskega servisa Vidic segajo v leto 1997. Začeli smo v garaži, s popravili koles. Kmalu smo ugotovili, da je to premalo in ponudbo razširili še s prodajo koles ter servisom smuči in invalidskih vozičkov.

Prostora je bilo z leti premalo, zato smo dogradili prodajni salon za kolesa in dodatno športno opremo. Tako imamo sedaj servis koles in trgovino z dodatno opremo za kolesa.

Sodelujemo z najbolj priznanimi svetovnimi podjetji in smo pooblaščeni prodajalec in serviser za kolesa znamke Scott, Bergamont, Bottecchia, Fuji in Mongoose.

Pri izbiri pravega kolesa vam, v naši kolesarski trgovini in servisu koles, z veseljem pomagamo in individualno strokovno svetujemo. Naša prednost pred ostalimi trgovinami s kolesi je ta, da Vam tudi po nakupu nudimo hiter, kvaliteten in zanesljiv servis koles.

Smo tudi člani mreže specializiranih neodvisnih prodajalcev koles in kolesarske opreme, SKM – SLOVENSKI KOLESARSKI MOJSTER, katere poglavitni cilj je kupcem zagotoviti aktualno svetovno ponudbo po konkurenčnih cenah, strokovno svetovanje, pomoč pri nakupu in najboljši poprodajni servis.

Pri nakupu koles smo svetovali že več kot 5000 strankam, ki se zadovoljne vračajo k nam. Pridite še Vi in se prepričajte sami.

ŠIROKA IZBIRA ZA
VSE STAROSTI

ZALOGA KOLES
IN HITRA DOBAVA

STROKOVNA PRODAJA
IN KVALITETEN SERVIS

RAZLIČNI PLAČILNI
POGOJI IN KREDITI

DOLGOLETNE IZKUŠNJE
IN PRIZNANJA

AKCIJSKE CENE
IN POPUSTI

ZAKAJ IZBRATI KOLESARSKI SERVIS VIDIC?